Om oss

Brownale´s kennel

Vilka är vi?

 

Carola Granath

 

Carola Granath heter jag som driver Brown Ale's Kennel. Jag bor i ett mindre samhälle med min familj och hundar i Vilske-Kleva vilket ligger strax utanför Falköping i Västergötland. Jag har skog och natur alldeles runt knuten vilket gör att det blir många sköna fridfulla promenader för min och hundarnas del.

 

Jag har en liten kvalitativ kennel där hunden som individ kommer i första rummet. Hundarna är en självklar del av familjen och bor inomhus med mig. Aktivering är en viktig del i vardagen och jag försöker i största möjliga mån att få hundarna att arbeta eller känna sig delaktiga dagligen.

 

Min målsättning är att föda upp hälsosamma Labradorer så nära rasens ursprung och standard det är möjligt, det vill säga en allround med goda exteriöra attribut utifrån dess rasstandard. Mitt mål är i första hand en frisk och hälsosam hund som besitter de rastypiska arbetsegenskaperna eftersom det till syvende och sist är dom som avgör om labradoren ska fortsätta att trollbinda oss vid sitt hjärta - med sin aldrig sinande vilja att vara till lags.